Budimpešta Napulj avionom Wizz Air

Hoću da letim na liniji Budimpešta Napulj avionom Wizz Air kompanijom. Putovanje bi bilo u septembru, recimo odlazak 08.09. a povratak 15.09. Koja je cena karte i koji je red letenja? Hvala Miloš Čović, Beograd

Posetilac: Miloš Čović, Beograd
Datum: 30.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Budimpešta Napulj avionom Wizz Air

Poštovani gospodine Čoviću,

Direktan let na liniji Budimpešta Napulj Budimpešta se redovno održava po redu letenja. Avionsku karta za let Budimpešta Napulj avionom Wizz Air-om u septembru se može kupiti već sada. Cena povratne avionske karte na relaciji Budimpešta Napulj avionom Wizz Air za termine putovanja 08.09.20-15.09.20. sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 5997 dinara. Priznaćete da je to zaista vrhunska cena za avionsku kartu Budimpešta Napulj Budimpešta. Da biste avionsku kartu Budimpešta Napulj avionom Wizz Air kupili po ovoj ceni potrebno je da kupimo izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve što Vas zanima u vezi avionske karte Budimpešta Napulj Budimpešta možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Srećan put!


Red letenja na liniji Budimpešta Napulj

Za termine Vašeg putovanja letovi na liniji Budimpešta Napulj Budimpešta će se održavati u sledećim vremenima:

- Iz Budimpešte za Napulj sa polaskom u 11:40h i sletanjem u 13:20h.

- Iz Napulja za Budimpeštu sa polaskom u 13:55h i sletanjem u 15:35h.


Rezervacija hotelskog smeštaja u Budimpešti i Napulju

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Wizzair avio karte

Plaćanje Wizzair avio karte:
 
  • U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima, subotom od 09:00h do 13:30h. 
  • PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.
  • PREKO INTERNETA - plaćanje visa ili master platnom karticom direktno na našem sajtu wizzair online.
  • ČEKOVIMA GRADJANA - na 6 rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.